Lichter leven Programma. Met Jennifer Ronoreso!

lestijden aangepast

Lichter Leven Programma

Dit is een programma om je gewenste leven te creëren en te manifesteren.

Er komt een moment in je leven dat je een vraag stelt als:

  • Welke richting wil ik nu opgaan in mijn leven?
  • Waar zie ik mezelf over 10 jaar: doe ik hetzelfde werk of iets anders? Wat is dat ‘iets anders’?
  • Wat maakt mij nu écht gelukkig?
  • Wat is mijn brandende verlangen / wensen?

Om bovenstaande vragen beantwoord te krijgen, is de eerste vraag aan jezelf: “Wie ben ik in essentie? of “Wie ben ik daadwerkelijk?”. Het ontdekken van je authentieke ik. Je blauwdruk bij je geboorte. Vanuit dit punt ontdek je je brandende verlangens, je authentieke passie(s). Passie is je navigatie van je ziel. Vanuit dit punt ga je je eigen leven creëren, het manifesteren ervan.

De doelstelling van het Lichter Leven programma is een dankbaar, gelukkig, gezond, voorspoedig leven te creëren voor jezelf en daarmee ook voor de mensen om je heen. In dit programma ontdek je wie je bent en je passie(s) in een coaching traject van een aantal sessies. Je neemt verantwoording voor je eigen leven en manifesteert je gewenste magische leven vanuit je passie(s).

lees meer over Jennifer op haar Website

Lichter Leven Programma